Saturday, June 21, 2008

Сивуля і Ігровець

Літо почалось з походів.

1. Сивуля. 2 дні з рюкзаками.
На фотографії Урочище Пекло. Так що я тепер можу сказати що побував у пеклі. :)
Сивуля, Карпати, гориЯк виявилося пізніше починаючи з цього місця ми зблудили - зробили здоровенний гак в кілька кілометрів :-) Але думаю що назва звязана більше з крутим схилом, а наше блудіння продовжилось і на інший день, але вже іншому місці :-)

Ночували на полонині, а там коні паслись. Ну і сидим ми вечером, їмо, балакаєм, між нами казанок - і тут, без запрошення, намальовується коняча голова і залазить в казанок. А кінь - то здоровенна тварюка, його не знати як і відігнати... А ще він пожував мою майку яка сушилась на кущах :-) А ще ті коні товклись цілу ніч, ну прямо як ... коні.

На фото Велика Сивуля. Якщо дивитись фото в повний розмір то біля стежки можна побачити надписи - мабуть індіанці з плато Наска побували і в українських Карпатах. Особлово порадував надпис "КОЛR" - справжній розмір у висоту 3-4 метри, кеменюки такі що самому тяжко їх підняти, але от з буквою "Я" чи то арифметика підвела, чи то хитра задумка автора...
Сивуля, Карпати, гори
2. Ігоровець. 1 день на "легку"
Похід вихідного дня. Маршрут займає 28км, який можна пройти за 10-12 годин насолоджуючись горами.
На фото укріплення 1 світової війни, яких тут залишилось багато. Напівзруйновані окопи, бункери і стінки місцями заховані в зарослях ялівцю - хтось добре попрацював щоб їх збудувати...
Ігровець, Карпати, гориДалі камінь на якому явно відбиток якоїсь доісторичної істоти. Мені нагадує щось типу хребта. Свій кросівок на фото я залишив для порівняння розмірів.
Ігровець, Карпати, гори
Панорамний вид на Сивулю з Ігровця (без коментаріїв) -
Сивуля, Ігровець, Карпати, гори

2 comments:

  1. Фотки такі аж дух захоплює... Класні в нас гори і класні люди, які в гори ходять!!! а з ким ходив, до речі?

    ReplyDelete
  2. Одного разу ходив з Андрієм, іншого разу з вуйком.

    ReplyDelete