Thursday, June 12, 2008

Lake Tahoe and Squaw Valley

(в статті описуються події за 11 квітня – краще пізно...)

За обідом один чувачок проговорився про курорт де він недавно побував. Ми зразу загорілись бажанням поїхати. Оскільки це був наш останній тиждень, прийшлось відпроситись на пятницю (за що ми працювали до 2ї ночі в інші дні ))) )

Озеро Тахо знаходиться десь за 300 км від Сан Матео на межі штатів Каліфорнія і Невада. Але їхати туди просто - бо там навіть в горах дорога краща ніж в нас в місті )) Озеро велике, синє, розташоване серед високих засніжених гір – одним словом гарне. Підійшло б для пейзажів під якийсь фентезійний фільм.
Я навтіь чисто символічно заліз по коліна в воду ... в крижану воду ))

А далі катанні на лижах серед квітня на курорті де колись проводились Олімпійські Ігри (давненько правда). О, це було супер класно. Я навіть зараз задоволено усміхаюсь згадуючи каттаня.

Прикольно було коли ми виїхали на самісінький верх, в куртках, з лижами, в чоботах – а там басайн серед відкритого неба і люди купаються і загарають. Жаль що плавки не взяв )))

Погода була сонячна - вперше спалився на сонці при катанні на лижах:))). На відміну від Буковеля - нема трас, просто гора з якої можна спускатись як хочеш ...
Часом на нас здивовано дивились америкоси - ми без масок, шоломів і рукавиць просто в літніх курточках явно виділялись серед екіпірованих лижників. Ну але ж я їхав в сонячну Каліфорнію а не засніжені Корильєри.

7 comments:

  1. Басейн шикарний. Я собі такий хочу.

    ReplyDelete
  2. треба було хоч якихось дівчат зафоткати біля басейну... а то тебе небритого я зачасто бачу :)

    ReplyDelete
  3. Фотографії з дівчатами Юра залишив собі для приватного фотоальбому :)

    ReplyDelete
  4. Чувак, а тобі класно небритому ;), серйозно, додає небритість якогось шарму, чи що ;).
    Оце ж вам пощастило, ідейка з басейном і загорянням в засніжених горах - супер, самій захотілось ;).

    P.S. І нарешті від тебе новини, а то вже якось мовчанка затягнулась ;).

    ReplyDelete
  5. в американців все якось так шикарно і для людей... зовсім не як у нас, але в рідному бардаку тоже бувають гарні місця, якщо до них не добралися наші туристи :)

    ReplyDelete
  6. Яке класне озеро!!! і природа вроді і на нашу схожа, а вроді і ні :))))))))))))

    ReplyDelete
  7. Та які фотографії з дівчатами? Ти запропонуєш їм кави на роботі а вони на тебе позов на 20 мільйонів за sexual harassment.
    А ... одного разу була хороша картина для фотографії. Заїжджаєм на заправку стаєм в чергу. Перед нами спортивна машина, з неї виходить струнка азіатка і вставляє шланг в бензобак максимально прогнувшись і виставивши попу прямо як на обкладинках модних журналів :-)) Віктор вже витягнув фотопарат щоб зафоткати таку "достопримечательность", але дівчина засоромилась і сховалась в машину )))

    ReplyDelete